Reg Roadmap 2.0

Uw regulatory roadmap naar een hoger niveau tillen

U hebt ongetwijfeld al een regulatory roadmap waar u de lange lijst van komende regulatory deadlines per thema en datum kunt bekijken.

Het is vaak erg moeilijk, zo niet onmogelijk, om de onderliggende onderdelen van uw veranderprogramma’s op deze roadmap in kaart te brengen (en deze up-to-date te houden!). Dit maakt het op zijn beurt moeilijk om de volgende kritische controlevragen te beantwoorden:

  • Welke regelgeving hangt samen met welke van onze onderliggende activiteiten, en kunnen we ons met deze kennis efficiënter organiseren?
  • Waar moeten we onze monitoring op richten (welke componenten worden het meest gebruikt / zijn het belangrijkst)?
  • Als we vertragingen hebben, waar bevindt zich dan de impact op de onderliggende data-acquisitie/architectonische verandering?

Afhankelijkheid Overzicht

Architectuur Overlay

Data Cluster Analyse

Visuele Representatie

Wij kunnen voorzien in:

Via Reg Roadmap 2.0 geeft ACT inzicht in de organisatorische en technische complexiteit van elk regulatory thema, en visualiseert ACT de relaties tussen de wet- en regelgevingsonderwerpen en de faciliterende dataclusters en componenten.

Duidelijke visualisatie
Van welke architectonische componenten invloed hebben op de regulatory deadlines (en of ze de structurele of tactische implementaties vereisen).

Highlighten van rapporten
Het highlighten van rapporten voor potentiële afhankelijkheidsgebieden, knelpunten en blinde vlekken.

Visualisaties van de roadmap
Visualisaties van de roadmap, verbonden met de onderliggende architectuur- en data-informatie.

De juiste ervaring
We hebben de juiste mix van technische, regulatory en verandermanagement ervaring, die ons in staat stelt om op elk gebied informatie te verzamelen en die informatie op een begrijpelijke en effectieve manier samen te brengen.

Minimale verstoringen
We werken met kleine teams, zonder de klant te overspoelen met consultants. We hebben bestaande templates en accelerators die we kunnen inzetten.

Een duurzame aanpak
We verankeren ons proces vanaf het begin in de organisatie, zodat u zo snel mogelijk zelfvoorzienend bent.

Maak uw regulatory roadmap actiegericht.

Praat met Janco over het zetten van de eerste stap.

Neem contact op!
Of contact ons
Janco Jordaan Manager ACT Regtech Solutions