Onze aanpak

Hoe bereiken we voorspelbaarheid en controle in de wereld van regtech? 

We zijn gericht op het helpen van onze klanten om controle en inzicht te krijgen in de gehele regulatory change lifecycle, door geïntegreerde intelligentie te bieden om snellere besluitvorming te ondersteunen.

1. Regulatory identification

We visualiseren bestaande ‘horizon scanning’ informatie samen met aanvullende tracking om de eigendoms- en overdrachtsstatus (naar interne programma's) aan te tonen

2. Assess requirements & integrated impact

We brengen kritische samenvattende informatie aan de lezer, waarbij we de relatieve impact van elk regelgeving thema per type laten zien (bijv. Impact op middelen, systemen, gegevens en processen, evenals de impact op het personeelsbestand en de kosten voor elk thema).

3. Strategise & re-set regulatory roadmap

We gebruiken onze diensten om synergiën tussen regelgevingsthema's en hun onderliggende initiatieven te benadrukken. Dit helpt om werk logisch te groeperen en waardevolle afhankelijkheidsinformatie te verkrijgen voor communicatie over de Regulatory Roadmap. Daarnaast kunnen hierdoor verschillende gebieden inzichtelijk gemaakt worden (bijvoorbeeld: algemene locatie data sourcing vs. specifieke wet- en regelgevingsthema's).

4. Assure fit-for-purpose solution – data & architecture

We illustreren de doelwaarde van elk regelgevend thema tegenover de huidige staat, evenals het doorbreken van de personeels- en kosteninvesteringen die nodig zijn om tactische en structurele compliance te bereiken.

5. Setup Programme Plans using scaled agile

We volgen de maturity en de ontwikkelingsstatus van de planning om aan te geven waar uw requirements het zwakst zijn – voor elk regulatory thema of een combinatie van thema's.

6. Deliver & implement capabilitie

Wij bieden een overkoepelend overzicht van kosten- en planningsprestaties, om toonaangevende indicatoren van bedrijfsprestatie te leveren.

7. Monitor & provide compliance

Wij bieden een overkoepelend overzicht van kosten- en planningsprestaties, om toonaangevende indicatoren van bedrijfsprestatie te leveren.

Ongeacht hoe het universum van wet- en regelgeving van bedrijven en bijbehorende oplossingen in de loop der tijd veranderen, leidinggevenden hebben belangrijke, tijdloze vragen:

  • Waar staan we vandaag?
  • Hebben we een effectief plan?
  • Gaan we onze gestelde doelen bereiken?

Bij ACT gebruiken we RegTech om de Regulatory Intelligence van onze klanten vooruit te helpen door de transparantie en consistentie van stuurindicatoren te verbeteren – gedurende de gehele regulatory change lifecycle.

Mens + Data = Inzicht

In tegenstelling tot veel oplossingen die “plug-and-play” implementatie beloven, begrijpen wij dat het verkrijgen van regulatory intelligence geen copy-en-paste-werk is. Data is genuanceerd en het is onmogelijk om de mens uit het proces te verwijderen. Door het gebruik van ervaren consultants die de basisinformatie verzamelen, vermijden we het “garbage in, garbage out” eindresultaat dat zoveel andere oplossingen kenmerkt. Wij dragen evenveel zorg voor uw data als uzelf.

Meer weten over onze methodiek?

Praat er met Janco over in een videogesprek.

Neem contact op!
Of contact ons
Janco Jordaan Manager ACT Regtech Solutions