Optimaliseren van portefeuillebeheer en reporting

We begrijpen de druk die wordt uitgeoefend op projectteams om te reageren op wijzigingen in de regelgeving (gepland en ongepland). Portfoliomanagers vinden hun tijd verdeeld tussen het organiseren van hun teams, het uitwerken waar de gaten zich bevinden en het rapporteren van vooruitgang. Dit neemt kostbare tijd weg van hun belangrijkste middelen, is arbeidsintensief, en is nooit zo datagedreven als gewenst – noch is het inzicht zo diepgaand als het zou moeten zijn.

Binnen ACT maken we gebruik van Regulatory Technology om bestaande data-inputs (gestructureerd of ongestructureerd) te benutten die nodig zijn voor dit portfoliobeheer. We automatiseren het maken van voortgangsrapporten en bieden een analytische laag om een overzicht op basis van trends mogelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat de data echt tot leven komt en groeit, waardoor het na verloop van tijd steeds meer waarde kan creëren.

Onze praktijkervaring met de gevarieerde bronnen die nodig zijn om het bovenstaande inzicht te leveren, stelt ons in staat om de belangrijkste informatie systematisch, of via deskundige benaderingen, te verzamelen. Als we dit doen, zijn we ook in staat om data kwaliteitsproblemen te identificeren en deze terug te koppelen naar onze klanten en hun verbeteringsprogramma’s. Daarmee bouwen we duurzame waarde op binnen onze klanten – en daar worden we blij van!

Hoewel ACT’s standaardaanpak een iteratieve en flexibele introductie biedt van bovenstaande (modulaire) mogelijkheden, houden we er ook van om ons aan te passen aan specifieke klantbehoeften. Als deze problemen resoneren, laat ons u helpen uw besluitvorming op een efficiënte, data-gedreven manier te verbeteren!

Neem de controle over uw veranderportfolio.

Plan een gesprek met Janco.

Neem contact op!
Of contact ons
Janco Jordaan Manager ACT Regtech Solutions