Onze diensten —

Wij richten ons op het helpen van onze klanten op drie verschillende manieren:

1. Data omzetten in Regulatory Intelligenc

Via onze bestaande (of op maat ontwikkelde) dashboards visualiseren we de status van uw regelgevingsprogramma’s. Weergaven zijn holistisch (met geaggregeerd, gekoppeld inzicht), drilled-through (in de onderliggende thema’s en initiatieven) of gefilterd voor specifieke processen binnen de levenscyclus van regelgevingswijzigingen (bijvoorbeeld effectbeoordeling, planning, compliance status enz.). We richten ons alleen op kritieke datapunten en presenteren u deze informatie op een visuele, beknopte en begrijpelijke manier. Het geeft u elke maand een inzicht in de Regulatory Change Management Life Cycle door middel van een reeks interactieve, gekoppelde en datagestuurde dashboards. Het beste van alles, bieden wij dit aan als een dienst genaamd RISe (Regulatory Intelligence as a Service) – omdat we begrijpen dat u soms gewoon iets geleverd wilt hebben, zonder gedoe.

klik voor meer informatie

Naast het overzicht dat RISe biedt, weten we dat het een uitdaging kan zijn om te zien hoe onderliggende projecten, systemen, architecturale componenten en dataclusters na verloop van tijd moeten worden gecombineerd om de wettelijke deadlines te ondersteunen. Om u te helpen hebben we een next-level Regulatory Roadmap (Reg Roadmap 2.0) ontwikkeld, die uw regelgevingsmijlpalen op hoog niveau koppelt aan gedetailleerde architecturale en datacomponenten. Op deze manier kunt u eenvoudig zien welke systemen en componenten moeten worden ingevoerd om programma’s te ondersteunen en ervoor te zorgen dat deadlines worden gehaald. Het beste deel? Het doet dit allemaal en toont het op een visuele, gebruiksvriendelijke manier die u ondersteund om uiteindelijk weloverwogen keuzes te maken.

klik voor meer informatie

2. Optimaliseren van portefeuillebeheer en reporting 

ACT kan helpen bij het optimaliseren van uw arbeidsintensieve rapportage werkzaamheden, door op maat gemaakte processtromen te creëren van bron (mens of systeem) tot en met het genereren van rapporten, met als gevolg:

  • Een versnelling van de huidige tijdrovende, niet-datagedreven benaderingen
  • Meer tijd om te concentreren op de inzichten die worden geboden op basis van de verzamelde informatie in plaats van de werkdruk die komt kijken bij continue data verzamelenen en aggregeren
  • Proactieve risicobeoordeling op basis van historische prestatie data, d.w.z. uw inzichten groeien in de loop van de tijd, geen eenmalige papieren rapporten meer
klik voor meer informatie

3. Innovatieve, op maat gemaakte oplossingen 

Heb je iets anders nodig? Neem contact met ons op – we personaliseren graag een aanpak en oplossing om aan uw exacte behoeften te voldoen.

Zie je een dienst die bij je past? Wil je de mogelijkheden van een oplossing op maat verkennen?

Neem contact op!
Nick Prince Managing Director ACT Regtech Solutions